Söndag kväll!

Vart *** tog våren vägen?
Här e ju sviin kallt, vi eldar i kaminen och tänder ljus!
Igår hade vi härlig dag i trädgården och go kväll med goda vänner! Livet :)

Idag har det vart 6-årskalas och simskola. Just nu är det två barn som inte vill sova och två slitna föräldrar som inte önskar annat än att sova - dålig kombo de där!

Veckan som kommer har vi faktiskt INGET planerat, på gott och ont!


Bröllopsfix & Powerwalk

Idag har jag vart och köpt näbbkläder till mina flickor! Om min klänning är vacker är det ingenting mot hur fruktansvärt söta dom kommer vara! Jag kunde inte låta bli att fälla en tår när jag såg dom små underverken :)
Nu håller vi alla tummar för att även de stora underverket passar i sin klänning när hon kommer på fredag!

Förövrigt har jag glott lite efter klänningar till de andra yvå bröllopen som jag ska vara gäst på i sommar! Och som vanligt den senaste tiden så halsnar (halsnar!?! kan man säga så) jag när jag inser att jag passar bäst i medium nu för tiden! Helt otroligt! Tänk när dom tio sista e borta, då kan ni kalla mig skriet Götesson ;)

Ikväll har jag vart ute på 1,5 h powerwalk, jojomän, de som för va en slapp prommenad är nu mycket mer fart i.
Jag känner på mig att om ett par veckor så springer jag en kvällsprommenad istället för går  - de mina vänner, de e lycka!

Magsjuka som kom och gick

den kom lika snabbt som den försvann, tur det, för vad finns som är värre?
Nu får vi hoppas att de e över för iår - tack!

Igår kväll va här minsann pådrag på lilla norra näs. Jag stod i köket och pratade i telefon, helt plötsligt tyckte jag att de började blinka så konstigt, jodå polisbil med blåljus, inte en utan många! Folk med ficklampor runt hela ängen och ett hiskligt pådrag.
Dom letade efter nån som hade stuckit i från dom, och varför dom trodde att personen fanns just i vår trädgård förtäller inte historien, men dom försvann också lika snabbt som dom kom och efter några timmar fick vi besked om att personen var gripen - skönt!

Och vad bjuder dagen på idag då? Sol i trädgården tror jag minsann, jag och Hilma byggde en hinderbana igår så hon tjatar redan om att komma ut!
Vad gör ni?

Måndag

och mina barn har defenitivt gaddat sig samman och bestämmt sig för att testa mammans tålamod till sin yttersta gräns -
Men jag vann, dom är överlistade och sussar så sött i sina sängar!
Gos troll ♥