Sweet sunday!

Idag e det vår i luften!
Och jag e såå jävla lycklig! Tänk, den kanske kommer ändå?
Vi har tillbringat förmiddagen i simhallen, sedan unnade vi oss pizza på vägen hem..
Nu har P börjat lägga golvet i hallen, igår beställde jag möbler till hallen, så i slutet på veckan ska jag allt bjuda på en bild!
I eftermiddag ska jag lapa lite sol och mysa runt, ikväll ska jag på Me and I party hos Fia - äntligen e vårens kläder från bästa märket här! Tyvärr måste jag hålla mig i skinnet lite då jag inte vet när försäkringskassan behagar betala ut pengar till mig :(
Men nått till Hilma, nått till bäbis o nått till mamman - de e väll ok?
Nädå jag glömmer inte Nemi, men hon fick så in i bänkens mycket i julas så hon behöver faktiskt inget just nu!

Just det ja, nån gång emellan ska jag trycka i mig en semla med :)

Sist men inte minst - Ett stort grattis till Johanna o Jimmy som fått en Elis!

1-0 till Hilma

Idag skulle Hilma börja somna och sova i sin egen säng! Klockan sju somnade hon i mitt knä, perfekt tänkte jag o bar bort henne till sitt rum! Hon vaknade givetvis när jag la ner henne, som alla andra kvällar.
Stod o skrek i sängen i en timme - mamman fick dåligt samvete, hämtade henne, bar henne till vår säng och la mig brevid henne! Det tog max 3 min så sov hon - och där ligger hon kvar o snarkar!
Kul att man inte ens kan bestämma över sin 2-åring! 

En härlig fredag.

Mvc besök imorse:
V 31
Sf mått 32 cm
Hjärtljud 150
Blodtryck e sånt som jag aldrig lägger på minnet.
Plus 5 kg sen inskrivning va det iallafall - jag vill inte gå upp mer nu - tips motages tacksamt!
Och sist men inte minst, ungjäveln ligger med rumpan ner! Och ja jag vet att den har all tid i världen på sig att vända sig, men vändningsförsök eller snitt e nått jag inte vill därför gnager detta i huvudet på mig!
Jag vill ha en naturlig förlossning denna gången!
Förlåt Fia om jag inte tog dig på allvar - nu fattar jag :(

Efter mvc besöket mötte vi upp Marianne o Vira i simhallen! Bus, plask o lek i flera timmar :)
Jättemysigt! En perfekt fredagsaktivitet!

Efter det fick jag för mig att jag bara måste åka till babyhuset o titta lite :) De va faktiskt första gången jag gjorde nått för bäbisens skull, och jag e ju ändå i vecka 31! Med Hilma stod vaggan bäddad vid det här laget ;)
Jag vill ha en vagga/litenbäbissäng - nån som vill sponsra? Av märket troll ska det va :)
Med hem fick iallafall en overall strl 50/56 komma, en blå, ok jag vet jag ångrar det om det e en tjej! Men nu blev det så, det finns ju inga overaller att köpa i april - alltså måste jag nu!
Fyndade även en vår/sommarjacka till Hilma för 99:-! Som hittat :)

I eftermiddag har Emma o Agnes vart här! Myst, pratat o lunchat! Nu tittar vi på Pippi, väntar på att P ska komma hem så vi kan ha fredagsmys! Kan inte klockan bli 8 nu! 


Torsdag!

Hela morgonen o förmiddagen gjorde jag ingenting, sen åt jag lunch och efter det så fortsatte jag en liten stund, med att göra ingenting alltså! (Ja jag va ju inte riktigt klar:)) Sen fick jag ett ryck o började sortera massa barn kläder, ikväll ska jag fjäska med P o se om han vill plocka ner bäbiskläderna från vinden. Man kan väll få plocka lite i dom iallafall :)
 
På eftermiddagen har vi även hunnit med banken - nu har vi inget byggkreditiv längre utan ett bolån, känns vuxet!

Imorgon blir det barnmorskan och simhallen med Vira o Marianne, precis som förr, på den gamla goda mammaledighets tiden :)


Godmorgon onsdag :)

Onsdagar e en mellan dag - onsdagar e Hilma ledig från dagis o vi har mys morgon! Idag sov vi till nio, åhh vilken lyx! Hoppas hoppas bäbis också kommer gilla sova, precis som jag o Hilma.
Idag ska vi va hemma hela dan, jag ska städa o greja, sen kommer några ventilationskillar hit som ska mäta luften här. Inte nog med att man pungat ut typ 70000 på ventilation, nej nej man måste betala för att nån ska komma  o kolla så att dom som satte in ventilationen har gjort det rätt! Jag e så sablans lycklig att vårt bygge  snart e klart så man slipper alla de här roliga grejerna!

I eftermiddag kommer bästate pappa hit o tapetserar hallen, sen e det bara golvet kvar, ett till check på listan - lovely! De e faktiskt inte mycket kvar nu, bara två toaletter, tättstuga, bäbisrum och en hel trädgård! Så gott som klart ju.. eller?

Hmm..

undrar om man skulle göra ett försök ändå! Kalla mig velig om ni vill! Men det här är min blogg - här bestämmer jag :)

Just nu går jag mest hemma o väntar på våren! Jag e sjukskriven i två veckor till, sen ska jag gå på havandeskapspenning! Skillnad tänker ni? Men jo det är det! Nu är jag hemma för att jag har så förbaskat ont o för att bäbisen bråkar med mig - men sen e jag hemma för att jag ska va hemma för att jag ska ha en liten bäbis!
De känns mycket lättare att tänka så :)

10 veckor kvar till bf - häng med om Ni vill :)