***** unge!

Vad gör man när ens prinsessa har bestämmt att sova midddag e överskattat! Tips motages tacksamt!
Föresten så har jag tagit ett stort beslut! I eftermiddag tänker jag klampa in på expert o köpa en ny kamera sladd - så ska ni kanske få lite bilder sen!

Kärlek!

I natt har jag känt livet flera gånger :) Det e kärlek!
Idag ska jag o Hilma greja hemma, vara ute i det fiina vädret! Har tänkt o plocka ihop alla leksaker, eventuellt åka en sväng o köpa lite vinterblommor tilll trappan!
Härligt med ledig måndag!

Ibland..

Ibland springer tiden bara förbi mig - bakom står jag o fattar inget alls!
Just nu e det så himla mycket jag vill göra! Och jag får inte gjort nått överhuvudtaget! Jävligt märkligt..
Nya tag denna veckan :)


De där med o fylla år..

Ni vet när man va liten o bara längtade efter fylla år o julafton! Den där pirrande känslan :)
Jag e hellt säker på att det e så Nemi känner nu :) På onsdag fyller hon fyra o förväntningarna e på topp! Vi har inte pratat om det speciellt mycket, inte laddat henne på nått vis, de liksom bara e där! Fyra e nog första gången man har riktig koll på att man fyller år - och då e det stort!
Idag har jag vart o handlat födelsedagspresenter till henne! Hon önskar en ficklampa o ett väldigt fint halsband! Givetvis blev det detta plus moms! Jag har fruktansvärt dålig karaktär när det gäller grejer till mina barn!
Jag skulle även fixat lite nya kläder till båda barnen, så tänkte jag att gör jag det nu så kan jag ju slå in dom till Nemi med! Men alvarligt talat - denna hösten finns det inte mycket som faller mig i smaken på barens väg, inte i den här stan iallafall! Tror jag får boka in en göteborgs dag! Och hoppas på lite roligare där - Åhlens tex, varför finns inte det här? Dom har super fina barnkläder! 
I varberg är det förutom Kappahl, Lindex o Hm - ett par till affärer som säljer barnkläder och där går inte jag in längre, för jag vet att det blir åt helvettes för dyrt :)

Nu ska jag bära in paketet, gömma dom sådär lagom noga! Väcka min dotter (lär inte bli så svårt, låter inte som hon har somnat änu) packa in oss i bilen igen - dumpa Hilmis på P's jobb o sen ska jag på massage! Ljuvligt!

Äntligen fredag!

Ikväll kanske jag får sällskap i soffan bland mina kuddar o täcken! Tänkte att P skulle få stå för fredagsmyset - inte mer än rätt när jag e sjuk ;)

Fortsatt bläigt!

Japp, fortsatt sjuk! Denna veckan lär det inte bli mycket vettigt gjort! Mitt största mål är att orka med föräldrarmötet ikväll och såklart jobbet på fredag! Just nu känns det hopplöst..
Dock känner jag mig lite ensam idag, så jag har bestämmt mig för att hämta Lillhönan redan klockan 14! Japp, jag har vart en hemsk mamma o lämnat henne på dagis både tisdag o onsdag fast jag har legat nerbäddad hemma.. men hon behöver ju lek o luft förtusan!
Imorgon ska iallafall jag o hon bara mysa :)

Förövrigt så undarar jag om jag egentligen har något att säga till om i denna familjen - för visst verkar det som om att jag snart kör v7o istället för Citroen! Villa, volvo och vovve (eller katt kanske) snart e det fulländat! Eller vad säger du älsklingspälskling!
Men den där tvn, den ger jag mig inte på! Pyttsan!

(o)välkommen förkylning!

Japp - jag klarade mig över helgen men idag - idag e det riktigt riktigt synd om mig :(
Idag  skulle Fia o Mickan vart här, istället fick jag ligga nerbäddad i sängen :( Tur att man har en unge som förstår! Hilma älskar när jag ligger i soffan eller sängen o hon kan ligga brevid o mysa o läsa böcker.. Härliga unge!
Jag fick åtminstonde pallrat mig till bank mötet o våran underbara bankman tyckte jag skulle gräva ner min lånångest, det fanns tydligen inget att oroa sig för  - skönt!
Klart det blir tuffare när man e mammaledig - men det är det ju värt såklart!

Imorgon ska vi iväg med jobbet o jag bara måste va frisk - hur tusan ska det gå till? Jag får kurera mig riktigt kväll! Synd att jag e gravid annars kanske whiskey hade vart passande :) Men varm choklad e väll ändå hundra gånger godare - så får det bli!



Blää!

Jag mår skit - jag tror jag börjar bli sjuk :(
Sa på jobbet i onsdags att jag inte vart sjuk på flera år - så imorgon lär jag ju få sjukanmäla mig! Gott jobbat fröken Carlsson!
Idag har Emma o Agnes vart här o fikat en sväng. Förövrigt har jag inte gjort nått!

God natt!

På besök!

Idag har jag och Hilma vart på Stättared, hälsat på, tittat lite på djuren på djuren o så :)
Vi råkade även få med oss två kaniner hem - jodå heter man Malin kan sånt hända :) Vi ska bara låna dom lite, gosa lite o titta lite på dom, sen ska dom flytta vidare till sitt nya hem! Men jag ville liksom se om ungarna visar nått intresse för dem!
Jag e såå himla sugen på ett djur, jag börjar tycka att det känns tomt utan liksom!
Katt känns ju mest mig, de skulle nog gå utan problem, här vi bor kan den ju lätt gå in o ut som den vill.. Men så e det ju det där med min sambo.. han e påstår ju sig va allergisk mot katter! Men han säger ju att han e allergisk mot bäddade sängar också ;)
Ne jag tror jag måste ta upp detta med honom! Det lär inte bli en poppis disskusion :)

Föresten, de e inte nån som sett min kamera sladd? Jag har massa massa bilder att ladda upp - men det e förbaskat svårt utan kamerasladd :(


Ångest!

Vi har inte överdrivet mycket huslån, inga krediter eller annat tjafs - ändå är det de ända som kan ge mig riktig ångest!
jag lär garanterat ligga vaken inatt.. Fan, varenda männsika har ju huslån - tro fasen att vi också ska klara det! Men nej nej hjärnspöket vägrar att släppa taget!

Äntligen är jobbveckan över (förutom några ynka timmar på lördag)! Tänk att två dagar kan kännas som en hel jävla evighet! Dumma bäcken, fogar eller vad det nu e - Ni förstör mitt liv!

Ikväll har jag o Hilma vart själva hemma och haft myskväll! Kollat barnprogram o Bonde söker fru :)
Föresten så blev jag lite besviken på Bonde söker fru, varför måste dom bara välja fjantarna? Dom jag ville se kom inte med :(

Nu Berg flyttar in!

Jädra vaccin!

Torsdag förra veckan fick Hilma sin 18 månaders spruta, och eftersom jag vet att hon blir dålig av vaccin så hade Pierre tagit ledigt på fredagen! Och när hon fått sprutan som hon förövrigt inte sa ett pip åt så sa jag - så då åker vi hem o väntar på feber! Nej nej sa bvc tanten då, detta e ett annat slags vaccin,ett levande vaccin (?) blir dom dåliga av det så blir dom det efter 10 dagar! Igår 10 dagar efter - jajamän välkommen feber!
Så nu går jag här med en feber sjuk unge :( Hoppas hoppas att det går över fort!

Föresten så tänkte jag ta lite kort på mitt nya hus innan - tror ni jag hittar kameran? Den e totalt väck!
Idag kom förövrigt möblerna - shit, de blir så bra så bra!


Hallå lördag!

Idag har vi redan hunnit med sovmorgon - vaknade halv 9 och hela huset var tyst! Underbara ungar :)
En sväng i stan! Brakfika! Och nu lägger P det sista golvet i vardagsrummet medans småttingarna sover middag!
Jag gör precis vad jag inte borde göra - sitta här alltså!
Ikväll kommer Anders, Fia och ungarna samt Magnus, Emma och sötAgnes hit! Tänkte laga Africana!
Pierre ska iväg o jobba en sväng i eftermiddag - himla onödigt, men himla bra med lite extra!

Ikväll e sista kvällen nånsin vi sitter i vår gamla slitna soffa - imorgon kommer svärisarna och hämtar alla våra gamla möbler! Och på måndag kommer bästaste svägerskan med nya soffan o matbordet! Det e stort!


Fredagsmys!

Tacon avklarad för längesen, bägge barnen ligger i sina sängar - och jag funderar på o plocka fram lite godis!
vad tusan kan man mer begära av en fredagskväll?!

Den godhjärtade rörmockan va precis här för att vår panna fick spatt o larmade o tjött som tusan - tur att vi har värdens bästa rörmockare :) Inte alla som rycker ut på fredagkväll! Samtidigt råkade han släpa in en hummer som han vart ute o fångat! Japp, jag tänker också skicka ut min gubbe på hummerfiske :)

NU GODIS!