Brr..

Imorse när jag skulle köra Hilma till dagis var det både jacka och mössa på svinkallt! usch o fy det e åt helsikes för tidigt.. som tur e så känns det mycket skönare nu!

Bröllopet i lördags var fantastiskt! Dom var såå vackra och festen var super!

Hilmas dagis går jättebra, så himla skönt! Hon e lika glad när jag lämnar henne som när jag hämtar henne.. :) På torsdag ska hon sova middag för första gången, spännande!

Nu ska jag ut o skura det nya fina badrummet för andra gången idag, medans Hilma bilma sover! Sedan ska jag slabba med lite mer färg runt fönstren. Just nu gör vi allt för att det där sega sista ska bli klart..
Jag vill ju flytta in nu!! Min nya soffa och mitt nya köksbord står på Ivans o väntar - hur frusternade är inte det?!



Skit!

Jag tror jag håller på å bli sjuk, det får inte hända! Vi ska ju på bröllop på lördag! Skit skit skit!

Stor dag!

Idag är en stor dag! Hilma har börjat på dagis! Mammas lilla tös..
Tyvärr får jag inte följa med henne förrens på torsdag!

Barnen va superduktiga i lördags o vi hade jätte trevligt - klockan 11 åkte vi hem trötta, mätta och glada!

Idag har både elektriker o snickare vart här - nu e det snart klart! jippi!

Min favorit!

Ikväll blir det kräftskiva - de e verkligen min favorit fest! Brukar alltid bli såå bra! Denna gången blir det hemma hos Asvin i hans nya(?) hus! Så vi har laddat med kräftor, öl och tillbehör - mums!
Tyvärr har vi inte fixat nån barnvakt till kvällen så trollen ska med, hmm, hur tror ni det går? Jag hoppas dom sköter sig - men det tror jag all :)  De e lite baksidan med att ha barn innan alla andra, just när man ska iväg.. man vill inte att dom ska störa nån osv.. och jag vill absolut inte att folk inte ska våga parta loss bara för det finns barn! Inte för mina barn skull iallafall! Tycker jag/vi att det blir för stökigt så e det allt vi som får flytta på oss ;) Jaja jag hoppas det blir bra! Man kan ju alltid önska att dom somnar i sin vagn vid halv 10, eller?

Föresten så va Niklas här precis o visa upp sin nya firma bil - såå himla fin! Jätte lycka till dig!

Nu ska pannkakorna till lunch stekas klart, sedan ska jag allt lägga mig o ta en lur!
Och imorgon då..

Då vill jag ha en riktig söndag! Familjen Andersson/Ericsson e Ni med?


Sensommar - så himla nära höst!

Sommarn går verkligen mot sitt slut, och med det min första (förhoppningsvis inte sista) mammaledighet med! Jag har börjat jobba, Pierre har vart pappa ledig nu i augusti - och på måndag börjar Hilma på dagis!  Hur gick det till? Jag tycker faktiskt inte att det va så himla länge sen jag gick där med min stora mage, och det var defenitivt inte längesen Hilma låg här på golvet i sitt babygym och va en yttepytte liten bäbis! Nu e hon sotora tjejen!
Det e med väldigt blandade känslor jag lämnar henne på dagis, min bäbis hos vilt främmande människor! Men dom verkar bra, vi har vart där o hälsat på o de kändes ok, inte bra, men ok!
Men det e väll så här det är?

Va har Ni gjort i sommar då?
Jag/Vi eller kanske mest Pierre har snickrat. Å det börjar bli så hilma nära nu! Snart kan vi bli sociala och börja umgås med folk igen, snart e vi färdiga! Så himla skönt! Å det blir så himla himla bra!
Men vi har verkligen helt isolerat oss i sommar, tackat nej till alla roliga grejer o bara byggt byggt o byggt!
Fast på dagarna har jag o barnen smitit, vi har mest vart på stranden, underbara underbara stranden - jag önskar verkligen att de kan bli nån mer dag iår! De e så mycket sommar, och så otrolig underbart! Jag älskar stranden och barnen med! Jag tror dom känner sig lika hemma där som i sin egen sandlåda!

Men som sagt - hösten och verkligheten e på väg..
A true story, but very very sad..
Men än så länge ka man ju leva på alla sommar minnen...



Hilma o Pappa i båten!



Hilma o Pappa på Balgö!



Hilma på stranden!



Mer strand..



Och ännu mer strand..


Har inte tid!

Det händer så himla mycket just nu så jag har bara inte tid! Men jag ska, jag ska bättra mig!
Snart..
Ge inte upp! Ok?